8 månader

Hallo!

Nu har jag varit drogfri i lite över 8 månader. Känns bra :-) Sugen kommer inte lika ofta nu, även om de fortfarande inte är helt borta. Jag inser ju att de förmodligen aldrig kommer försvinna, men förhoppningsvis blir de än glesare och svagare. Hope so.

Eminem släpper ny skiva i maj! Yay! Me like :-D

Så har jag börjat träna på allvar också. Märker att jag mår mycket bättre av det. Friskis och Svettis på måndagar och torsdagar samt cyklar eller promenerar de andra dagarna. Till och med Johnny hänger med på jympingen, haha ;-D

Idag ska jag hjälpa mor min att deklarera, samt fixa en grej på hennes bil. Annars händer inte mycket idag heller. I helgen ska vi dock åka till IKEA och kika om vi hittar nån hylla eller byrå eller så att ha i vardagsrummet och i hallen.

Björkpollen tar livet av mig. Beh.

Well, over and out.

Ser man på... våren är på g.

Hallo!

Japp japp, ser så ut! Att våren är här alltså. Nice. Undrar om man skulle ta sig en promenad? Måste ändå ner till affären och köpa creme fraiche.

Idag är jag helt allena här hemma. Johnny är och hälsar på sina föräldrar i Torslanda eftersom hans mamma fyller år idag. Sen ikväll ska vi spela Bingolotto, tro det eller ej, haha ;-)

I övrigt är jag inne på min 18:e snusfria dag. Det verkar som att jag faktiskt lyckas sluta denna gång, har aldrig varit tobaksfri så här länge :-D Ännu ett beroende jag frigör mig ifrån. Knarket var det viktigaste såklart, och nu är det tobakens tur att stryka på foten. Får se vad jag tar härnäst, antagligen koffeinet. Sen har jag inget beroende kvar direkt, inget destruktivt/farligt/onödigt i alla fall. Tror jag.

Jag funderar som fan på vad jag ska göra i framtiden. En tanke som slagit mig det senaste är tandvård. Typ tandtekniker eller nåt. Dock inte tandläkare, jag vill inte ha den kontakten med patienter. Människor är inte min starka sida.

Ae, lite nätsurfande till, sen ska jag ut!

Over and out!

Längesen nu

Hallå!

Det är ett bra tag sen jag skrev sist. Jag har dock en rejält bra anledning, det har varit hantverkare här många dagar och tapetserat och målat så att lägenheten har sett ut som en byggarbetsplats. Men nu är det riktigt fint här! Förvisso är inte allt på plats än, men jävlar vad gött det är att slippa den orangea färgen på väggarna! Yeah, for sure :-) Idag har jag roat mig med att borra upp hyllor och spika fast sladdar längs trösklarna. Trist, men nu är det fint som fan!

I morgon ska jag träffa Mikael. Det ska bli kul, det var ett tag sen sist :-) O'Learys blir det i alla fall :-) En gång försökte jag sno en toasits där, men Mikael stoppade mig i dörren på väg ut och menade på att man inte får sno saker där. JAg skyller på att jahg hade tillräckligt med pengar för att köpa massa sprit, hade jag inte förtärt något alkoholhaltigt hade situationen aldrig uppstått ;-) Men, nu är det slut på sprit och knark. It's bad!

Well, that's all. Over and out.

RSS 2.0